top of page

Szolgáltatási Feltételek       

Elfogadható Felhasználási Irányelvek​

A www.hangszerovi.com weboldal információkat tartalmaz a Laguna Creative Bt. („Hangszer Ovi”) termékéről és küldetéséről.

Kérjük, figyelmesen olvassa el a felhasználási irányelveket. Ha nem felel meg az alábbiakban megadott jogosultsági követelményeknek, vagy ha nem ért velük egyet, akkor nem használhatja a weboldalt.

​A felhasználási irányelveket az Hangszer Ovi időről időre felülvizsgálhatja és közzéteszi a weboldalon, ahol elérhetővé válnak. Ezúton vállalja, hogy első alkalommal felülvizsgálja a használati irányelvet és elfogadja, hogy a Hangszer Ovi által végzett felhasználási irányelvek bármilyen módosítása is a jövőben vonatkozni fog Önre.

A. Küldetés

A www.hangszerovi.com az óvodai és iskolai ének tanulást segítő, gyerekeknek és felnőtteknek szóló oktatóképző és egyben szórakoztató weboldal. A Tanuljunk játszva! aloldal hangszer ismerkedő, ahol 8 hangszer közreműködésével hozzuk közelebb a gyerekek érdeklődését mind a hangszerekhez mind az énekléshez. A Tanuljunk szórakozva! aloldal vidám, modernebb zenei hangszereléssel hívja a gyerekeket, hogy táncolva és mulatva, felszabadultabban énekeljenek.

A weboldalon kiválasztható és megszólaló, az óvodából és iskolából ismerős dalokat gyerekek éneklik, ezzel is ösztönözve az oldal látogatóit, hogy  játszva és szórakozva sajátítsák el azokat.

Szülőkkel, nagyszülőkkel együtt barangolva a hangszerek és dalok között, értékes és hasznos időtöltést biztosít mind a gyerekek mind a felnőttek számára.

 

 

B. Felhasználókat érintő adatok és korlátozások

A weboldalon barangolás és böngészés során semmilyen személyes adat nem kerül tárolásra.

A felhasználó ugyanakkor e felületet nem használhatja semmilyen online anyag továbbítására, feladására, terjesztésére, tárolására.

Tudomásul veszi, hogy nem módosíthatja a Weboldal semmilyen részét, és semmilyen médiumban nem terjeszti a Hangszer Ovi előzetes engedélye nélkül.

 

C. Tulajdonjog

A www.hangszerovi.com weboldalon biztosított tartalmak és anyagok az Hangszer Ovi tulajdonában vannak, vagy engedéllyel rendelkeznek, a szerzői jogok és a szellemi tulajdonhoz fűződő egyéb törvények hatálya alá tartoznak.

A Hangszer Ovi fenntartja a jogot, hogy bármikor megszüntesse a Weboldal bármely részét.

 

 

D. Felelősség

A Hangszer Ovi nem garantál és nem ígér konkrét eredményeket a weboldal használatából.

E. Jótállási nyilatkozat

Ön beleegyezik abba, hogy a weboldal használatát kizárólag a saját felelősségére vállalja.  A Hangszer Ovi nem vállal semmilyen garanciát vagy kijelentést a weboldal anyagának pontosságáról vagy teljességéről, vagy a weboldalhoz kapcsolódó webhelyek tartalmáról, és nem vállal felelősséget a weboldalon található bármely hiba, pontatlanság vagy bármilyen jellegű anyagi kár kapcsán, amelyek a weboldalhoz való hozzáférésből és a weboldal használatából származnak, (iii) szervereink jogosulatlan hozzáférése vagy használata, (iv) bármilyen megszakítás vagy megszakítás a weboldalunkra vagy a weboldalunkról, (iv) minden olyan hiba, vírus vagy hasonló, amelyet harmadik fél továbbadhat a weboldalra vagy a weboldalon keresztül, és / vagy (v) hibák vagy hiányosságok bármely weboldal anyagában. Az Hangszer Ovi nem garantálja és nem vállal felelősséget semmilyen olyan termékért vagy szolgáltatásért, amelyet harmadik fél a weboldalon keresztül hirdet, illetve kínál, vagy bármely olyan weboldalon keresztül, amelyre hivatkoznak vagy szerepelnek bármely bannerben vagy más reklámban.

 

F. Elérhetőségek

Ha bármilyen, a fentiekben másként nem említett ok miatt kapcsolatba kell lépnie velünk, e-mailünk: laguna.creative.bt@gmail.com

bottom of page